Wall of Fame

Een overzicht van exclusieve auto’s uit onze collectie of welke recent verkocht zijn!

Mercedes-Benz G63 AMG

Nu online, deze schitterende Mercedes-Benz G63 AMG uitgevoerd in de kleur Designo Nachtswarz Magno. Een plaat van een auto, onder handen genomen door Next Level Cars en afgewerkt met enkele BRABUS onderdelen.
?> 585 PK
?> Burmester sound system
?> 0-100 km/u > 4,5 sec
⚙️> 4.0 V8 BiTurbo
?> Januari 2021

Meer informatie

Wall of fame Wall of fame Wall of fame
Wall of fame Wall of fame Wall of fame

Lamborghini Urus Novitec

Nieuw in ons assortiment deze schitterende, rijk uitgeruste, Lamborghini Urus 4.0 V8 uit het jaar 2020. Het complete optielijstje aangevinkt en uniek uitgevoerd met een Novitec uitlaatsysteem en carbon package van binnen + buiten.

Deze Lamborghini Urus 4.0 V8 is door absolute motors onder handen genomen, zij hebben de auto volledig gewrapt, van binnen en van buiten!

Meer informatie

Ferrari 812 – 6.5 V12 – Superfast

We hebben weer een plaatje staan hoor! Deze schitterende, van de eerste eigenaar afkomstige, Ferrari 812 Superfast uit het jaar 2018. Dit betreft een unieke tailormade uitvoering, die tot in de puntjes is uitgevoerd. Zowel van binnen als van buiten voorzien van het Carbon Fiber package.

Het interieur is afgewerkt met leder / Alcantara, met gele stiksels.

Meer informatie

Wall of fame Wall of fame Wall of fame
Wall of fame Wall of fame Wall of fame

Lamborghini Huracan TailorMade

Hierbij presenteren wij u, deze prachtige, in NIEUWSTAAT verkerende, Lamborghini Huracán 5.2 V10 LP610-4 Spyder uit het jaar 2017. Deze auto is afkomstig van de Lamborghini Dealer uit België. Alle documentatie en papieren zijn aanwezig bij deze auto. Met een nieuwprijs van €309.000,00 kunt u zich wel voorstellen dat dit geen standaard Huracán is.

Deze LP610-4 uitvoering is vierwielaangedreven, hij ligt als een blok op de weg. Wat een geweldige beleving om mee te rijden.
Deze Lamborghini is altijd perfect onderhouden en qua optielijst is deze supercar ook zeker niet misselijk!

Meer informatie

Audi R8 – 5.2 V10 – Capristo

Hierbij bieden wij u aan, deze unieke, in NIEUWSTAAT verkerende, Audi R8 5.2 V10 FSI Quattro uit het jaar 2009. Uitgevoerd in de kleur GLUTORANGE met zowel van binnen als van buiten Carbon accenten. Echt een plaat van een auto, die altijd met liefde is behandeld.
Deze R8 is voorzien van een regelbare Capristo uitlaatsysteem, waarmee u de uitlaatkleppen zelf kunt stellen middels een afstandsbediening.

Verkerend in TOP conditie, originele kilometers en 100% onderhouden!

Ik wil ook zo’n auto!

Wall of fame Wall of fame Wall of fame
Wall of fame Wall of fame Wall of fame

Lamborghini Huracán 5.2 V10

Deze prachtige Lamborghini Huracán 5.2 V10 LP610-4 Spyder uit het jaar 2017 heeft een nieuw baasje gekregen. Alle documentatie en papieren zijn aanwezig bij deze auto. Met een nieuwprijs van €309.000,00 kunt u zich wel voorstellen dat dit geen standaard Huracán is. Hij is uitgevoerd in de kleur Grigio Lynx, antraciet grijs metallic. Het was een genot om deze auto in onze collectie te hebben gehad en we zijn blij dat we er een geschikte nieuwe eigenaar voor hebben gevonden.

Ik wil ook zo’n auto!

Dodge Charger Hellcat 6.2 V8 Supercharged HEMI SRT

Wie o️ Wie durft hem aan?
Nieuw binnen in onze collectie, deze prachtige, Unieke, Dodge Charger Hellcat 6.2 V8 Supercharged HEMI SRT uit het jaar 2018. Wat een KANON van een wagen, echt een BEEST om mee te rijden. Deze 6.2 V8 produceert maar liefst 717PK op de achterwielen. Zowel van binnen als van buiten, verkerend in zéér nette staat. U kunt ook niets minder verwachten met pas 1.500 originele kilometers op de teller.

Ik wil ook zo’n auto!

Wall of fame Wall of fame Wall of fame
Wall of fame Wall of fame Wall of fame

Rolls-Royce Wraith 6.6 V12

Schitterende, U N I E K E, compleet dealer onderhouden, van EERSTE eigenaar afkomstige, Rolls-Royce Wraith 6.6 V12 uit het jaar 2014. Prachtige auto, waar geen krasje of beschadiging op te vinden is. Zowel van binnen als van buiten in complete nieuwstaat. Altijd PERFECT onderhouden en bijgehouden door de vorige eigenaar. Alle boekjes, bonnetjes van het onderhoud, facturen etc. zijn aanwezig ter inzage. Bij 39.000 km heeft deze Rolls Royce nog GROOT onderhoud gehad, waarbij de vloeistoffen, filters, versnellingsbak olie en remmerij compleet zijn vernieuwd.

Deze Wraith is uitgevoerd in het Nardo Grey met hoogglans zwarte lijsten. Echt een prachtige kleurencombinatie, waar u er geen tweede van zult tegenkomen. De 21 inch velgen zijn zo goed als nieuw en de banden zijn recentelijk vernieuwd. Er zijn 2 luxe sleutels aanwezig.

Ik wil ook zo’n auto!

Ferrari F430 Spyder

Inmiddels heeft deze Ferrari F430 4.3 V8 Spyder F1 uit het jaar 2007 een nieuwe eigenaar, maar wat blijft het een kanon! Uniek uitgevoerd met de juiste opties en kleurenstelling. Altijd bij de Ferrari dealer zijn onderhoudsbeurten gehad waarbij alle boekjes en documentatie aanwezig is. Ook alle facturen van het onderhoud zijn netjes bewaard gebleven.

Na het invoeren in Nederland is deze Ferrari voorzien van een Alarm Klasse 3 & 5 voertuigvolgsysteem. Hierdoor is er via een APP op de telefoon altijd zichtbaar waar de auto staat en is zelfs uit te zetten / blokkeren via deze app.

Deze F430 staat op 20 inch Hamann velgen ( t.w.v. €5.800,00 ) met rondom A-merk banden met hoge snelheidscodering.

Ik wil ook zo’n auto!

Wall of fame Wall of fame Wall of fame
Wall of fame Wall of fame Wall of fame

Mercedes-Benz E-klasse E63S Brabus 700 4Matic

Wat een prachtige verschijning was dit. De af fabriek Mat Zwarte Mercedes-Benz E63S BRABUS 700 uit het jaar 2017. PURE power en prachtig afgewerkt met Carbonnen accenten van binnen. We hopen er snel weer 1 in onze collectie te mogen hebben!

Ik wil ook zo’n auto!

Aston Martin V8 Vantage Roadster 4.3 V8 Sportshift

Prachtige, compleet D E A L E R onderhouden, Aston Martin V8 Vantage Roadster 4.3 V8 Sportshift uit het jaar 2008. Zowel van binnen als van buiten verkerend in uitmuntende staat. Alle historie is aanwezig ter inzage. Alle stempels staan vermeld in het onderhoudsboekje. Echt een prachtige auto om te zien. Het lederen interieur ziet er nog uit als nieuw. Komt u snel een kijkje nemen?

Ik wil ook zo’n auto!

Wall of fame Wall of fame Wall of fame
Wall of fame Wall of fame Wall of fame

MAYBACH S560 4MATIC 2019

Nieuw binnen in onze collectie, deze prachtige, van eerste eigenaar afkomstige, Mercedes-Benz Maybach S560 4MATIC uit het jaar 2019. Nieuw geleverd door Stern Nieuwegein. Hij is altijd in onderhoud geweest bij Mercedes-Benz dealer Stern te Veenendaal. Prachtige auto, uitgevoerd met de juiste opties, wat deze auto UNIEK maakt. Kortom, een echte directeurswagen, van ALLE luxe voorzien!

Ik wil ook zo’n auto!

Chevrolet Camaro SS 6.2 V8

THE BEAST OF BENNEKOM

Nieuw binnen in onze collectie, deze unieke, prachtige, Chevrolet Camaro SS 6.2 V8 uit het jaar 2009. Motorisch getuned met een Hennessey pakket. Zowel van binnen als van buiten in zéér nette staat.

De motor is altijd netjes warm gereden en loopt PERFECT. De auto is zwart metallic van kleur, maar is door de vorige eigenaar Mat zwart gewrapt. Dit is tevens een beschermlaag voor de huidige lak.

Dit is echt een unieke liefhebbersauto, die op zoek is naar een nieuw baasje.. Bij interesse horen wij het graag van u.

Ik wil ook zo’n auto!

Wall of fame Wall of fame Wall of fame
Wall of fame Wall of fame Wall of fame

Porsche Cayenne 3.6 GTS

We hebben d’r weer eentje… Wat een kanon van een Porsche Cayenne 3.6 GTS Sport Chrono komt er binnen rollen. Prachtige wagen, overcompleet uitgevoerd. Dit betreft het facelift model vanaf 2015-2017. Zowel van binnen als van buiten verkerend in zéér nette staat. Qua onderhoud altijd TOP onderhouden, alle beurten staan netjes vermeld en afgestempeld in het boekje.
Zijn laatste onderhoud is geweest op 13-10-2020 bij 121.254km. U kunt er dus weer een geruime tijd mee vooruit.

Ik wil ook zo’n auto!

Interesse in een auto van onze Wall of Fame?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

© Autobedrijf WESTRI Bennekom | Powered by Energized Media