Over Autobedrijf Westri Bennekom

De liefde en passie voor auto’s is er bij ons (Wesley & Tristan van Meegdenburg) op jonge leeftijd al ingeschoten. Al van kleins af aan zijn wij opgegroeid in de auto branche. Hierdoor was de stap over de drempel erg klein om werkzaamheden te verrichten in de wereld van auto’s. Wat bij ons begon als een autopoetsbedrijf, groeide al snel tot een kleinschalige onderneming die zich bezig hield met de in- en verkoop van exclusieve automobielen. Op 24 februari 2010 is Autobedrijf Westri Bennekom opgericht en hebben wij vol trots onze RDW erkenning behaald. In de afgelopen jaren is ons bedrijf onwijs hard gegaan en zijn we gegroeid tot waar we nu staan; een bekende naam in de autowereld.

U bent bij ons aan het juiste adres voor jong gebruikte exclusieve voertuigen. Al onze auto’s worden zorgvuldig nagekeken bij binnenkomst en compleet gereconditioneerd, zowel van binnen als van buiten. Autobedrijf Westri Bennekom heeft kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan, waarbij we ons niet beperken tot een bepaald automerk.

Kom gerust eens langs om te kijken wat wij allemaal te bieden hebben. Als u voor uw vertrek even belt naar 06 – 41 43 46 62 (Wesley) of 06 – 53 61 49 52 (Tristan), dan zorgen wij ervoor dat de koffie voor u klaar staat!

Over westri Over westri Over westri

Meer informatie over Westri?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

© Autobedrijf WESTRI Bennekom | Powered by Energized Media