Uw droomauto

Is dichterbij dan u denkt!

Bekijk onze collectie

Welkom bij Autobedrijf WESTRI Bennekom!

Een jong en innoverende onderneming, onder leiding van de neefjes Wesley en Tristan van Meegdenburg, waar u met een gerust hart uw droomauto kunt aanschaffen. Iedere week komen er weer talloze auto’s binnen, die wij met zorg voor u hebben uitgekozen. Jong gebruikte occasions, met een helder verleden, uitgevoerd met de juiste opties.

Wanneer u op zoek bent naar een specifieke auto die niet in ons aanbod te vinden is, dan kunt u ons altijd een zoekopdracht geven! Dan gaan wij met man en macht aan de slag, om uw droomauto te vinden.

Mocht u nog vragen hebben of wilt u meer informatie over een auto? Twijfel dan niet, maar bel naar 06 – 41 43 46 62 (Wesley), 06 – 53 61 49 52 (Tristan) of stuur een mailtje naar info@westri.nl.

U bent natuurlijk altijd van harte welkom om onze auto’s te bezichtigen en om geheel vrijblijvend een proefrit te komen maken. Als u even belt voor uw vertrek, zorgen wij ervoor dat de koffie klaar staat!

Met vriendelijke groet,

handtekening

TEVREDEN? zeg HET ANDEREN!

NIET TEVREDEN? vertel HET ONS!

Grace Strijbosch
Grace Strijbosch
03/12/2021
Je word er heel vriendelijk ontvangen en meteen een heerlijk kopje thee en koffie aangeboden. En het ging allemaal heel gemoedelijk .
Sven van Oijen
Sven van Oijen
25/11/2021
Laatst een auto gekocht bij dit topbedrijf. Ben enorm blij met mijn aankoop. Beide heren gaven me een goed gevoel over de auto die ze verkochten.
René Kragten
René Kragten
24/11/2021
In het kort: zeer tevreden! In oktober heb ik bij Westri een BMW 5 serie gekocht. Deze verkeerde in werkelijk uitmuntende staat. Mede door een slechte ervaring bij een andere garage was ik zeer kritisch op de staat van de auto en de betrouwbaarheid van Westri. Westri gaf mij alle ruimte om de auto te laten keuren door een deskundige. Deze bevestigde mij dat de auto inderdaad in prima staat verkeert en dat er geen aandachtspunten zijn geconstateerd. De prettige wijze van communiceren door Westri, de bevestiging van een deskundige over de goede staat van de auto en de vele positieve reviews die ik al zag, gaven voor mij de doorslag om tot aankoop over te gaan. Ik heb er geen spijt van! De BMW bevalt uitstekend. Groeten van een zeer tevreden klant!
Mike Cunningham
Mike Cunningham
24/10/2021
Very professional guys with a beautiful collection of cars. Clearly a successful business built on quality cars and good service, which was exactly my experience. Would definitely buy here again when the time comes.
Frans Berkien
Frans Berkien
10/10/2021
Onlangs een Audi A6 Competition gekocht bij Wesley en Tristan, deze jongens weten echt waar ze het over hebben, maar weten vooral ook wat jij als klant zoekt, goed advies, snelle service en komen afspraken na, kortom, ben je op zoek naar een auto op maat, dan adviseer ik Team Westri!
Jay Vermeiren
Jay Vermeiren
16/09/2021
Topbedrijf met sympathieke en goede eigenaars/verkopers. Zoek je een leuke sport auto of hypercar kijk dan eens eerst bij Westri!
Yvonne Van Hattem
Yvonne Van Hattem
12/09/2021
Half jaar geleden auto gekocht. Alle kleine problemen die we hebben gehad keurig verholpen in garantietermijn. Vriendelijk en betrouwbaar.

Meer informatie of een proefrit?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

© Autobedrijf WESTRI Bennekom | Powered by Energized Media