Uw droomauto

Is dichterbij dan u denkt!

Bekijk onze collectie

Welkom bij Autobedrijf WESTRI Bennekom!

Een jong en innoverende onderneming, onder leiding van de neefjes Wesley en Tristan van Meegdenburg, waar u met een gerust hart uw droomauto kunt aanschaffen. Iedere week komen er weer talloze auto’s binnen, die wij met zorg voor u hebben uitgekozen. Jong gebruikte occasions, met een helder verleden, uitgevoerd met de juiste opties.

Wanneer u op zoek bent naar een specifieke auto die niet in ons aanbod te vinden is, dan kunt u ons altijd een zoekopdracht geven! Dan gaan wij met man en macht aan de slag, om uw droomauto te vinden.

Mocht u nog vragen hebben of wilt u meer informatie over een auto? Twijfel dan niet, maar bel naar 06 – 41 43 46 62 (Wesley), 06 – 53 61 49 52 (Tristan) of stuur een mailtje naar info@westri.nl.

U bent natuurlijk altijd van harte welkom om onze auto’s te bezichtigen en om geheel vrijblijvend een proefrit te komen maken. Als u even belt voor uw vertrek, zorgen wij ervoor dat de koffie klaar staat!

Met vriendelijke groet,

handtekening

TEVREDEN? zeg HET ANDEREN!

NIET TEVREDEN? vertel HET ONS!

H. Brands
H. Brands
13/09/2022
Auto gekocht bij Westri. Geholpen door Wesley en afspraken gemaakt rondom kleine aanpassingen en reparaties. Perfect aan alle afspraken gehouden. Goed bedrijf, een echte aanrader.
Simon Boer
Simon Boer
10/09/2022
Goed te woord gestaan. Net bedrijf…
Deniz Akdogan
Deniz Akdogan
30/08/2022
Ik ben naar een auto gaan kijken. Ondanks dat toch niet in mn smaak lag stond de auto netjes klaar voor een proefrit. Normale l inruilwaarde gehad. Alle vragen waren netjes beantwoord. Je ziet weinig klant vriendelijkheid elders. Misschien binnenkort een auto die toch in smaak valt.... Kom zeker terug
Murat Albayrak
Murat Albayrak
22/08/2022
Mooie jonge auto’s te koop. Ben een taxi bedrijf en heb nu mijn 2e BMW 530D bij Westri gekocht. Jongens hebben verstand van auto’s, zijn meedenkend en vriendelijk. Volgende BMW taxi word ook weer bij team Westri aangeschaft of besteld. Succes gewenst door Taxi Cunera ga zo door.
Alphons Peek
Alphons Peek
16/07/2022
Mijn Lamborghini Huracan Spyder gekocht bij Westri in Bennenkom. Eerst via mail contact gehad, omdat ik een Ferrari 488 Spider wilde inruilen. Geen probleem bij de mannen. Via mail al net voorstel gehad waar ik me in kon vinden. Op zaterdag van Wassenaar naar Bennekom en proefrit gemaakt. Geweldige auto en de deal was snel rond. Week er na auto opgehaald. We hadden wel afgesproken dat de Lamborghini nog een aankoop keuring en een onderhoudsbeurt zou krijgen. Afspraak duurde nog een paar weken vanwege drukte bij Pon. Uiteindelijk alles gedaan en auto was perfect in orde. Factuur is zoals afgesproken betaald door Westri. Ben heel blij met de Lamborghini en vond het heel prettig zaken doen met Wesley en Tristan. Zeer correcte enthousiaste mannen. Op alle vragen prima antwoord, alles was mogelijk, komen eerlijk en betrouwbaar over. Heb een heel goed gevoel overgehouden aan de aankoop bij dit leuke bedrijf en wens ze heel veel succes! Ik kan dus geen negatief puntje benoemen. Voor mijn vrouw en mij een tien. Alphons en José Peek.

Meer informatie of een proefrit?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

© Autobedrijf WESTRI Bennekom | Powered by Energized Media